CONTACT : 0172 - 611 500

ICT Consultant

Als ICT consultant voorzien we jouw organisatie van onafhankelijk ICT advies bij het implementeren van informatie- en communicatie technologie (ICT) binnen jouw organisatie. Omdat we met verschillende ICT leveranciers en ICT dienstverleners werken is ons advies ook echt onafhankelijk. Op basis van de wensen selecteren we samen een ICT Bedrijf wat vervolgens de juiste functionaliteit tegen de scherpste prijs kan leveren. 

Als onafhankelijke ICT consultants:

-Kennen we de ICT markt volledig.
-Weten we welke ICT leveranciers toonaangevend zijn.  
-Weten we waar u echt op moet letten en beslist naar moet vragen.
-Bepalen we, samen met u, wat uw organisatie nodig heeft.
-Selecteren we de best passende oplossing en voeren de contractonderhandelingen. Toekomstbestendig, bedrijfszeker en scherp-geprijsd.

B-ITprice.com biedt ICT conultancy in 3 pakketten: 

 

B-ITprice.com Basis

B-ITprice.com Basis: Gratis de beste aanbiedingen op een rij
Welke leverancier biedt de beste oplossing om jouw organisatie optimaal te ondersteunen bij de digitale transformatie en waar vind ik deze? De ondoorzichtige jungle van ICT-leveranciers helpt je daar niet bij.

Plaats vrijblijvend een gratis aanvraag op ons business-portal en het wordt een stuk eenvoudiger! Al binnen een paar dagen de beste aanbiedingen op een rij! Proberen dus, want het kost je niets!

 

B-ITprice.com Plus

B-ITprice.com Plus: Persoonlijk advies van onze ICT consultants bespaart je tijd
Op zoek naar nieuwe ICT producten, maar vind je het lastig te bepalen welke oplossing je nodig hebt en welke oplossing het beste past bij jouw vraag?

B-ITprice.com Plus biedt jou de mogelijkheid om samen met onze ICT consultant op een korte en doeltreffende wijze, de juiste offerteaanvraag te definiëren. Nadat verschillende leveranciers hun offerte hebben aangeboden zal onze ICT Consultant jou op dezelfde wijze de best passende offerte adviseren

 

B-ITprice.com Expert

B-ITprice.com Expert: Complexe klussen laat je over aan het expert-team van B-ITprice.com.
Het team van B-ITprice.com bespaart jouw organisatie tijd en kennis bij het selecteren van de juist ICT-leverancier voor jouw digitale transformatie.

Het kan behoorlijk lastig zijn om een ICT-selectietraject uit te voeren. Vaak mis je net de cruciale kennis en ervaring. Hierdoor kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

Het selecteren en onderhandelen is ons dagelijks werk waardoor alles kraakhelder wordt begeleid. Je kunt er daarom van op aan dat de investering in deze expertise dubbel en dwars wordt terugverdiend.