CONTACT : 0172 - 611 500

ICT dienstverleners

Een IT dienstverlener of een ICT dienstverlener is een partij die een dienst verleent op het gebied van Informatietechnologie IT of informatie- en communicatietechnologie ICT. Er zijn dan ook veel raakvlakken tussen een ICT leverancier en een ICT dienstverlener. Bij een ICT leverancier zit het meer in het leveren van hardware. Bij een ICT dienstverlener meer in het verlenenen van software en/of support, maar het kan ook goed dat een ICT leverancier software en/of support aanbied en een dienstverlener hardware.

B-ITprice.com helpt u bij het kiezen van de juiste ICT leverancier en/of ICT dienstverlener. Dit doen we door het geven van ICT advies waarbij we altijd als doel hebben om samen met jou de juiste ICT oplossing te kiezen. Het maakt dan niet uit of deze door een ICT leverancier of ICT dienstverlener wordt geboden.

We kunnen je op verschillende manieren helpen bij het selecteren van de juist ICT dienstverlener. Allereerst door middel van de overzichten met ICT dienstverleners die we hieronder aanbieden. Vervolgens kun je zelf contact opnemen met één van deze dienstverleners en een offerte aanvragen, deze zelf vergelijken en vervolgens opdracht geven aan de ICT dienstverlener die jouw vookeur heeft.

Op dit moment bieden we online alleen nog overzichten met ICT dienstverleners in de provincie Zuid Holland. Indien gewenst kunnen we je ook van overzichten voorzien van andere regio's/gemeenten. 

ICT dienstverleners Gouda
ICT dienstverleners Bodegraven Reeuwijk
ICT dienstverleners Alphen aan den Rijn
ICT dienstverleners Woerden

Het is ook mogelijk om onze ICT dienstverlener vergelijkingstool te gebruiken die deel uitmaakt van deze ICT vergelijkingswebsite. In de tool kun je een aanvraag plaatsen voor de ICT dienst die je nodig denkt te hebben.  Tijdens het doorlopen van de diverse stappen in de tool dient u alle informatie te geven die nodig is om een goede offerte uit te brengen. Vervolgens kunnen alle ICT dienstverleners die aangesloten zijn bij onze website een voorstel indienen. Vervolgens kun je uit deze voorstellen de juiste ICT dienstverlener selecteren. Het gebruik van deze ICT dienstverleners vergelijkingstool is geheel gratis. Klik hier om naar de vergelijker te gaan.

Het is ook mogelijk om wat advies bij ons in te winnen. Dan krijg je tegen betaling advies van één van onze ICT consultants en kiezen we samen met jouw de juiste ICT dienstverlener. Bij grote trajecten (vanaf € 25.000 is het ook mogelijk om één van onze ICT consultants in te huren).

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. B-ITprice.com - ICT advies voor iedereen!