CONTACT : 0172 - 611 500

ICT leveranciers

Op zoek naar een goede en betrouwbare ICT leverancier? Hoe vindt je tussen al die ICT leveranciers de juiste? B-Itprice.com helpt jou bij het vinden van de juiste ICT leverancier of ICT dienstverlener. We kunnen je op diverse manieren van dienst zijn.

Allereerst door overzichten met ICT leveranciers die hieronder staan. We hebben deze overzicht gemaakt op basis van de kennis die we hebben van de markt. Het is namelijk altijd slim om meerdere leveranciers te vragen een voorstel te maken voor de oplossing die zij denken dat jij nodig hebt. De overzichten hieronder stellen jou in staat om zelf te kijken wat voor leveranciers er bij jouw in de buurt zitten en zelf offertes aan te vragen.

Vooralsnog zijn dit overzichten met ICT leveranciers in de provincie Zuid Holland, maar we kunnen deze overzichten op verzoek ook voor andere regio's maken. Klik op één van de onderstaande links voor een overzicht van de ICT leveranciers in de betreffende gemeente\regio.

ICT leveranciers Gouda
ICT leveranciers Bodegraven Reeuwijk
ICT leveranciers Alphen aan den Rijn
ICT leveranciers Woerden

Een andere manier om diverse ICT leveranciers met elkaar te vergelijk is door gebruik te maken van de B-ITprice.com. We bieden ICT advies voor iedereen door middel van onze ICT vergelijkingswebsite of anders gezegd ICT marktplaats en door middel van ICT consultants.

Wanneer je gebruik wenst te maken van onze ICT vergelijkingstool dan kun je GRATIS een aanvraag plaatsen. Stel je bent op zoek naar één of meerdere printers, dan kun je hiervoor een aanvraag plaatsen in onze tool. In de tool wordt vervolgens alle benodigde informatie met betrekking tot het aanschaffen van printers gevraagd. Op basis van deze gegeven informatie zullen vervolgens diverse ICT leveranciers een offerte uitbrengen voor de printers waarvan zij denken dat die nodig zijn binnen jouw organisatie. En jij kunt vervolgens kiezen voor de juiste ICT leverancier. En dat helemaal gratis.

Tegen vergoeding is het ook mogelijk om advies te krijgen van ons over de gedane aanvraag en de te kiezen oplossing. Mocht dit advies niet afdoende zijn dan is het ook altijd nog mogelijk om één van onze ICT consultants in de arm te nemen. B-ITprice.com ICT advies voor iedereen!