CONTACT : 0172 - 611 500

ZOEKTOCHT NAAR ICT-LEVERANCIER DIE BEGRIJPT WAT NODIG IS

merosch
B-ITPRICE
Basis

Mijn leverancier begrijpt mij niet...! En wij begrijpen hen niet...!

B-ITprice.com werd benaderd door deze organisatie die al jaren werkte met dezelfde ICT-everancier voor de lokale hardware-infrastructuur. Deze infrastructuur werkte stabiel, maar regelmatig ontstonden problemen met de snelheid van het serverpark en de bijbehorende storagecapaciteit. Zodra deze problemen ontstonden, werd de ICT-leverancier gevraagd om te komen tot een oplossing. Echter, de beide partijen begrepen elkaar niet. Aan B-ITprice.com de vraag om de situatie te verhelpen.

Volgens de hardware-leverancier was het noodzakelijk om op korte termijn het serverpark te vervangen of over te stappen naar de cloud. Deze leverancier praatte echter in ICT-taal. Daarmee probeerde hij het probleem uit te leggen en de klant ervan te overtuigen om te investeren. De eindklant verstond deze ‘taal’ niet en begreep dus niet waarom de nieuwe investeringen moesten plaatsvinden om te komen tot een optimaal werkende hardware-infrastructuur. De leverancier communiceerde in 'bits en bytes', de klant vanuit zijn business. Dit leidde tot wederzijds onbegrip.

Partijen uitgenodigd
De organisatie klopte uiteindelijk aan bij B-ITprice.com. Samen bepaalden we de eisen en wensen voor een optimale infrastructuur en samenwerking. We nodigden vervolgens een aantal partijen uit, met als doel te achterhalen of er een match was te maken op basis van deze eisen en wensen. Ook de bestaande leverancier kreeg natuurlijk de kans zich te profileren. Na een aantal gespreksrondes viel de keuze op twee potentiële bedrijven. Zij mochten een definitief voorstel aanbieden.

Uiteindelijk werd de opdracht gegund aan de partij die begreep wat de klant nodig had en een passend voorstel aanbood voor totale ontzorging. En niet onbelangrijk: de klant begreep wat hij kreeg aangeboden en waarin hij ging investeren.

 Weet u al welke ICT-oplossing u nodig heeft en is uw organisatie op zoek naar een beter passende IT-leverancier?

PLAATS EEN GRATIS AANVRAAG

Of

VRAAG ONZE GRATIS TIPS AAN
Screen Shot 2018-07-25 at 10.55.03