CONTACT : 0172 - 611 500

B-ITprice.com: de beste IT-deal voor uw MKB-organisatie

B-ITprice.com is een succesvol bedrijf wat MKB-organisaties helpt tijdens het selectietraject voor nieuwe IT-producten of een nieuw ITproject. Dit doen wij door middel van een professioneel business-platform voor IT-projecten binnen het MKB of via onze adviseurs. Bent u van plan om te investeren in een ICT-project of in IT-producten? Via onze gratis ICT-marktplaats of met ondersteuning van de adviseurs van B-ITprice.com vinden wij de juiste IT-everancier of IT-oplossing voor uw organisatie. Wij vinden namelijk dat uw organisatie de beste IT-deal verdient! 

Een concrete offerteaanvraag plaatst u vrijblijvend en gratis op onze Business Portal

Een ICT-vraag hóeft niet complex van aard te zijn. Misschien heeft u een aantal pc’s of printers nodig. Of een aantal licenties. Ook dan vinden we het belangrijk dat u de juiste keuze maakt want voor u kan dit ook al complex genoeg zijn. Deze offerte aanvragen plaatst u gratis op onze ICT-marktplaats. Gerenommeerde leveranciers kunnen hierop reageren met een advies of een offerte. Zo brengen we uw vraag en het beste aanbod bij elkaar.


Bij inhuur van onze adviseurs, selecteren en onderhandelen zij namens u

Het automatiseren van uw organisatie kan zeker ook een complex traject zijn. U heeft waarschijnlijk net te weinig ervaring met IT om goed beslagen ten ijs te komen. Op dat moment kunt u besluiten om de kennis en ervaring van onze organisatie in te schakelen. Wij doen dit namelijk dagelijks!

Gaat u met ons in zee, dan profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring. We selecteren in nauw overleg met u de juiste leveranciers. Indien gewenst, voeren wij ook de contractonderhandeling voor u uit. Hiermee voorkomt u dat u de verkeerde keuze maakt en geld verspilt.


Veel tevreden klanten gingen u al voor

De afgelopen jaren adviseerden we vele MKB-organisaties over hun ICT-investeringen. Zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Onze klanten vonden de best passende oplossingen, geleverd op basis van een professioneel en scherp contract!


Plaats uw aanvraag vandaag nog op onze gratis ICT-marktplaats

 

Kunnen wij u helpen? Heeft u vragen voor B-ITprice.com?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0172 - 61 15 00 of via info@b-itprice.com.

Op de hoogte blijven over B-ITprice.com?

Like ons op Facebook en volg ons op Linkedin en Twitter

 

Met vriendelijke groet,

B-ITprice.com